Monday, June 22, 2009

Anak Lelaki Ke Perempuan?

Debaran menanti untuk anak kali ini. Nak pergi scan macam awal lagi je.. nanti rugi pulak. Maklumlah bukan murah nak scan ni. Terjumpa satu blog yang memaparkan carta ini. Kalau ikut masa mengandungkan ARANE, memang tepat. Kali ini tak tau la.....


Tapi menurut kalender ini, anak lelaki lagi... takpe, nanti akanku scan untuk kepastian. Hajat dihati nak scan 3D. Biar jelas.

1 comment:

Nafis^_^ said...

klo cmtuh sng la aku nk plan biler aku nk ngandung utk dptkan bby girl plak taun dpn.. insyaallah!