Resepi :
Sebijik Kek Span
Resepi Coklat putih :
150g Butter
100g Gula Aising
2 biji Telur
100g Coklat putih
300g Whipping Cream
Cara-Caranya :
1. Pukul krim hingga kental.
2. Pukul butter dan gula aising.
3. Masukkan telur.
4. Masukkan coklat putih dan krim, gaul sebati.
Resepi Coklat Hitam :
150g Butter
100g Gula Aising
2 biji Telur
100g Coklat hitam
300g Whipping Cream
Cara-Caranya :
1. Pukul krim hingga kental.
2. Pukul butter dan gula aising.
3. Masukkan telur.
4. Masukkan coklat hitam dan krim, gaul sebati.
Resepi Coklat Ganache :
350g Whipping krim
500g Coklat hitam
Cara-caranya :
Masak whipping krim dan coklat hitam.
No comments:
Post a Comment